Selectează o Pagină

Despre noi

Aveți dureri musculare sau articulare? Aveți dureri sau limitare de mobilitate în urma unui accident, a unei intervenții chirurgicale sau consecutive unei patologii sau leziuni? Aveți dureri lombare sau cervicale? Aveți o postură deficitară? Suferiți de dureri de cap sau amețeli și dezechilibrări? Aveți o afecțiune cardiacă sau vasculară care vă împiedică să vă desfășurația activitățile zilnice? Suferiți de artrită? V-ați pierdut forța musculară ca urmare a înaintării în vârstă și vă este frică să nu cădeți?
Toate acestea sunt motive să ne căutați!

Kinetoterapeuții folosesc mijloace precum masajul, mobilizările articulare și terapia manuală și alcătuiesc programe de exercițiile fizice pentru a vă putea redobândi capacitatea funcțională normală și pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții.

Echipa

Echipa noastră este alcătuită din profesioniști cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul recuperării medicale, oferind un spectru larg de servicii care să asigure abordarea potrivită pentru a vă recâștiga starea de sănătate într-un timp cât mai scurt posibil.

Toți profesioniștii dețin studii de specialitate și un atestat de liberă practică eliberat de Colegiul Fizioterapeuțior din Romania (organism care conform legii 229/2016, este cel care reglementează exercitarea profesiei de fizioterapeut pe teritoriul României)

Terapeuții noștri au o conduită impecabilă, sunt prietenoși și profesioniști, oferind o abordare terapeutică personalizată, bazată pe o evaluare funcțională amănunțită și raționament fizioterapeutic.

Echipa noastră se distinge atât prin prin anii de experiență, cât și prin grija și atenția acordată fiecărui pacient în parte.

Scopul nostru este de a vă crește calitatea vieții și a vă relua activitățile zilnice prin furnizarea unor servicii de fizioterapie pentru o mare varietate de afecțiuni, cu scopul de a reduce în cel mai scurt timp simptomele dureroase, inflamația, de a vă crește mobilitatea articulară și forța musculară, de a vă îmbunătăți postura și funcțiile corpului.

Vă invităm să ne acordați un pic din timpul dumneavoastră pentru a studia profilul profesional al personalului nostru.

CONTACT

OSTEOKINETOMEDICA SRL
Cabinet De Fiziokinetoterapie "Sf. Luca al Crimeei"

Telefon: 0771 241 567
Adresa: Anatole France 41, Oradea
E-mail: contact@osteokinetomedica.ro
Orar: Luni - Vineri: 09-18

Trimiteti-ne un mesaj si, in cel mai scurt timp va vom contacta.

4 + 3 =

Unde ne gasiti?

Osteo Kineto Medica