Selectează o Pagină

DORIANA CIOBANU

Absolventă în 1997 a specializării Kinetoterapie din cadrul Facultății de Litere și Științe Socio-umane, cu o experiență în domeniu de 22 de ani.

A urmat studiile aprofundate și studiile de master în Kineziologie şi Recuperare în afecţiuni reumatismale în cadrul Universității din Oradea,

A urmat studiile de doctorat în cadrul UNEFS București, în domeniul Educație Fizică și Sport, cu tema de doctorat: „Optimizarea tehnicilor şi metodelor de asistenţă kinetică a femeii în situaţii biologice speciale determinate de maternitate”

Este conferențiar universitar dr. la Universitatea din Oradea, Facultatea de Geografie, Turism și Sport, Departamentul de Educație Fizică, Sport și Kinetoterapie, și predă la programele de studiu de licență Kinetoterapie și motricitate specială, Kinetoterapie și motricitate specială în limba engleză și la programul de studii de masterat Kinetoterapie în Reeducare Funcțională.

A urmat cursuri de pregătire profesională continuă în domeniul terapiei manuale pentru patologii musculo-scheletale, cursuri de mobilizări și manipulări articulare, cursuri pentru recuperarea echilibrului, reeducarea musculaturii perineale și a incontinenței urinare, cursuri de aplicare a benzii kinesiologice etc. În prezent urmează cursurile Primei Școli de Osteopatie din România.

Specializări: terapie manuală în afecțiuni musculo-scheletale, recuperarea tulburărilor de echilibru, reeducare perineală pentru incontinența urinară, managementul funcțional al femeii aflată în situații biologice speciale determinate de maternitate (sarcină, naștere, lăuzie).

 Telefon: 0722 189 589

CONTACT

OSTEOKINETOMEDICA SRL
Cabinet De Fiziokinetoterapie "Sf. Luca al Crimeei"

Telefon: 0771 241 567
Adresa: Anatole France 41, Oradea
E-mail: contact@osteokinetomedica.ro
Orar: Luni - Vineri: 09-18

Trimiteti-ne un mesaj si, in cel mai scurt timp va vom contacta.

6 + 10 =

Unde ne gasiti?

Osteo Kineto Medica