Selectează o Pagină

Body adjustment

Ce este tehnica Body Adjustment?

Cu excepția situațiilor acute, tehnicile osteopate se aplică astfel încât să ofere o abordare terapeutică ce integrează toate părțile corpului, din punct de vedere anatomic, mecanic și fiziologic, pentru a crea o relaționare corectă a diferitelor structuri ale corpului uman.

           Acest tratament general, denumit Body adjustment, folosește tehnici ce implică brațuri lungi de pârghie (membrele superioare și inferioare), adresându-se simultan tuturor țesuturilor, și insistând acolo unde este necesar.

Metoda este concepută în mod deliberat ca o rutină compusă din mișcări care să includă toate părțile corpului, acestea fiind executate într-un anumit ritm, care să permită recâștigarea ritmului pierdut al corpului.

Brațul de pârghie furnizat de mișcarea ritmică imprimată membrelor este puternic și implică fiecare inserție musculară de la nivelul coloanei vertebrale și a pelvisului, efectul fiind unul bland și relaxant.

Obiectivul aceste terapii este de a restabili echilibrul mediului intern prin corecții efectuate la nivelul coloanei vertebrale, furnizând în acest fel corpului condițiile esențiale pentru recuperarea structurii afectate.

CONTACT

OSTEOKINETOMEDICA SRL
Cabinet De Fiziokinetoterapie "Sf. Luca al Crimeei"

Telefon: 0771 241 567
Adresa: Anatole France 41, Oradea
E-mail: contact@osteokinetomedica.ro
Orar: Luni - Vineri: 09-18

Trimiteti-ne un mesaj si, in cel mai scurt timp va vom contacta.

15 + 7 =

Unde ne gasiti?

Osteo Kineto Medica