Selectează o Pagină

Terapie Hypervolt

Ce este dispozitivul Hypervolt de masaj percutant?

Dispozitivul Hypervolt de terapie miofascială și trigger point este unul dintre cele mai noi și inovative tratamente fizioterapeutice pentru ameliorarea tensiunilor musculare, îmbunătățirea circulației și reducerea durerii.

Dispozitivul Hypervolt/ Hyperice este o capodoperă a terapiei prin masaj, care folosește percuțiile rapide pentru a trata și ameliora durerile și tensiunile musculare. Tehnologia Quiet Glide™ inclusă în acest dispozitiv, îl face să fie mai puțin zgomotos decât oricare alt dispozitiv de acest tip.

Cum funcționaează pistolul de masaj Hypervolt?

Dispozitivul Hypervolt arată ca un pistol de masaj și este alimentat de un motor ce poate genera până la 3,200 de percuții pe minut. Pentru a se adapta necesităților dumneavoastră de tratament, Hypervolt este prevăzut cu 3 viteze și o varietate de capete de percuție detașabile, putând fi folosite la tratarea unor zone specifice, precum: coloana vertebrală, musculatura coapsei, gambei sau musculatura umerilor și brațelor.

Beneficiile terapiei Hypervolt:

  • Reduce durerile și tensiunile musculare
  • Crește amplitudinea de mișcare
  • îmbunătățește circulația
  • Accelerează încălzirea musculară și recuperarea

Cui se adresează terapia Hypervolt?

Acest tip de terapie este utilizat în recuperarea patologiilor ortopedice sau în cazul sportivilor care doresc să își îmbunătățească performanța musculară.

Studiile demonstrează că masajul prin vibrație este benefic pentru mușchi și tendoane deoarece mimează exercițiul fizic și influențează pozitiv performanța musculară și coordonarea. De asemenea, terapia HYpervolt determină stimularea circulației sangvine în zona țintă, ducând la îmbunătățirea stăii generale de sănătate a țesuturilor moi. Creșterea fluxului sangvin permite vindecarea mai rapidă a țesuturilor afectate.

Când se aplică terapia Hypervolt?

Terapia Hypervolt se poate aplica după ce pacienții execută programul de kinetoterapie, pentru a preveni leziuni ulterioare și pentru a reduce durerile musculare.

 Masajul prin vibrație mai poate fi folosit ca și modalitate de încălzire, înainte de începerea ședinței de kinetoterapie, sau pentru a detensiona grupele musculare tensionate excesiv.  

Terapia Hypervolt poate fi urmată se o ședință de terapie manuală, stretching sau de terapie cu ventuze. 

Trebuie specificat faptul că terapia HYpervolt nu este o terapie de sine stătătoare, ci una complementară, care atunci când este aplicată corect, in asociere cu alte terapii specifice, poate deveni un mijloc util pentru mobilizarea țesuturilor moi și ameliorarea durerii.

CONTACT

OSTEOKINETOMEDICA SRL
Cabinet De Fiziokinetoterapie "Sf. Luca al Crimeei"

Telefon: 0771 241 567
Adresa: Anatole France 41, Oradea
E-mail: contact@osteokinetomedica.ro
Orar: Luni - Vineri: 09-18

Trimiteti-ne un mesaj si, in cel mai scurt timp va vom contacta.

2 + 13 =

Unde ne gasiti?

Osteo Kineto Medica